2024.04.18. - Andrea, Ilma

Pikardiai spárga

Hozzávalók: 2 kg spárga, 3 tojás, 1 citrom, 20 dkg vaj, turbolya, finomra vágott metélõhagyma, só, õrölt bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított spárgát kb. 4 cm-es darabokra vágjuk, megfõzzük és leszûrjük. A keményre fõzött tojásokat meghámozzuk, és lereszeljük, összekeverjük a metélõhagymával, a finomra vágott turbolyával. A vajat vízfürdõben megolvasztjuk, hozzáadjuk a citrom levét. A spárgát 3 részre osztjuk, rétegesen mély tálba rakjuk, a 3 réteg közé szórjuk a fûszeres tojásvagdaltat, meglocsoljuk a citromos vajjal, és máris tálalhatjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!