2024.04.16. - Csongor

Bojtárleves

Hozzávalók: 25 dkg sertés apró hús, egy fej hagyma, egy kanál zsír, késhegynyi pirospaprika, egy evõkanál liszt, 2 evõkanál tarhonya, egy deci tejföl, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük az apró kockára vágott húst, megsózzuk, és egy kevés vizet öntve alá addig pároljuk, míg a hús puhulni nem kezd.

Ekkor meghintjük egy evõkanál liszttel, elkeverjük, beletesszük a tarhonyát, felöntjük vízzel, és addig fõzzük, míg a hús is, a tarhonya is meg nem puhul. Tálalás elõtt belekeverjük a tejfölt.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!