2024.03.29. - Auguszta

Csõben sült paradicsom

Hozzávalók: 10 érett, nagy szemû paradicsom, 10 szelet sonka, 10 evõkanál pecorino, egy csokor petrezselyem, egy csokor bazsalikom, olívaolaj, só, bors, fokhagyma, zsemlemorzsa.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paradicsomokat vágd félbe, és kanalazd ki a magjukat. Készíts tölteléket az apróra vágott sonkából, a pecorino sajtból, friss petrezselyembõl és bazsalikomból. Dolgozd el aprítógépben a hozzávalókat, és töltsd meg a keverékkel a paradicsomokat. Sózd, majd csöppents mindegyikre egy kis olívaolajat. Helyezd õket tûzálló tálba, majd szórd meg zsemlemorzsával. Told forró sütõbe, és süsd kb. 20 percig.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!