2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nyári olasz saláta

Hozzávalók: egy fej saláta, 4 paradicsompaprika, 20 dkg paradicsom, egy szép nagy alma, fél zeller, borecet, olaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paprikát, az almát és a salátát laskára, a paradicsomot kockára vágjuk, majd összekeverjük. Meglocsoljuk egy kevés ecettel, bõvebben olajjal, megsózzuk és ráreszeljük a zellert. Tálalás elõtt fél órát hûtõben érleljük.

Kellemes, pecsenyék mellé vagy könnyû elõételnek ajánlható nyári saláta.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!