Hozzávalók: 4 karfiol (kicsi), 50 dkg túró, 20 dkg vaj, 1 csomó kapor, 1 dkg só, 1 csomó újhagyma.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A karfiolt megtisztítjuk és sós vízben megfõzzük. Kapros túrókrémet készítünk. A karfiolt lehûtjük, tiszta konyharuhával leszárítjuk, a felsõ részét levágjuk. Habzsákból csillagcsõ segítségével megtöltjük a túrókrémmel. Újhagymával díszítjük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!