Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Tegyünk sütõpapírt egy nagy tepsire vagy sütõlapra, majd borítsuk rá a bepácolt zöldségeket. Forró, elõmelegített sütõben 180 fokon süssük körülbelül fél órán keresztül. Sütés közben keverõlapáttal néhányszor forgassuk át. Míg a zöldséget a sütõben pirulnak, szórjuk egy száraz serpenyõbe a fenyõmagot, majd állandóan rázogatva pirítsuk aranysárgára.
Fenyõmag helyett használhatunk egész szemû tisztított diót, vagy héj nélküli tökmagot is. Ha a zöldségek szépen megpirultak, vegyük ki õket a sütõbõl, és várjunk, míg kissé kihûlnek. Kanalazzuk rájuk a bazsalikom pestót, és óvatosan forgassuk össze vele a zöldségeket. Szervírozzuk üveg salátástányérokra, tetejére kevés olívaolajban hírtelen megpirított kecskesajtot tálaljunk.
Jó étvágyat!