Hozzávalók: 40 dkg tarka tortellini, 1 közepes uborka, 30 dkg húsos paradicsom, 2 csomó zöldhagyma, 4 szelet fõtt sonka, 2 ek ecet, 1 ek majonéz, fél pohár tejföl, só, bors, saláta fûszerkeverék.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tortellinit sós vízben kifõzöm, majd hagyom kihülni. Az uborkát és aparadicsomot kockákra vágom, a hagymát felkarikázom, a sonkát csíkokra vágom. Ezeket egy tálba teszem. Az ecetet, a majonézt simára keverem a sóval, borssal, zöldfûszerrel és ráöntöm a salátástálra.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!