2024.04.25. - Márk

Puding gyümölcslevessel

Hozzávalók: 1 db ananászkonzerv (darabolt ), 1db barackbefõtt, 1 db meggybefõtt, 1 cs vanillia pudingpor, citromlé, fahéj, szegfûszeg, vanilliáscukor, szerecsendió, kb. 1/2 l tej.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.(A barackot kisebb kockára vágom ). Teszek hozzá szegfûszeget, fahéjat / ez lehet egész, illetve õrölt is ízlés szerint /,kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig fõzõm.

Addig a pudingport kikeverem egy kis tejjel illetve a vanilliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csippetnyi õrõlt szerecsendiót. Hûtve tejszínhabbal, illetve vanilliafagyival az igazi.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!