Hozzávalók: 30 dkg tofu, 17 g búzacsíra vagy durvára õrölt napraforgómag, 17 g teljesõrlésû búzaliszt, 10 g reszelt hagyma, 1 gerezd áttört fokhagyma, 3 g fûszerkeverék, 2 g fehérbors, 5 g tengeri só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az összetevõkbõl jól összedolgozott masszát készítünk és kb. 30 percig pihentetjük. Nedves kézzel kis golyókat formálunk és forró olajban kisütjük. Vegyes körettel, öntetekkel kiváló.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!