2024.04.19. - Emma

Majonézes krumlisaláta

Hozzávalók 2 fõre: 1 fej karfiol, 5 db közepes krumpli, 250 g csiperkegomba, 2 egész vöröshagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók az öntethez: 1 dl tejföl, 3 ek. majonéz, 1 kk. mustár, vegeta.

A karfiolt rózsáira bontjuk, a krumplit meghámozzuk és kockákra szeleteljük, a gombát felkarikázzuk. Mindezt vegetás vízbe feltesszük fõni, kb. 15-20 perc alatt puhulnak meg. Szûrõkanállal egy mély tálba kiszedjük, összekeverjük a felszeletelt hagymával és ráöntjük a majonézes öntetet. Fogyasztásig a hûtõben tároljuk. Sült oldalassal kínáljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!