2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gombagulyás

Hozzávalók: 50 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 2 db sárgarépa, 1 db petrezselyemgyökér, 5 db burgonya,olaj, 1 ek õrölt pirospaprika, õrölt kömény.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, majd beletesszük a karikákra vágott répát és petrezselyemgyökeret, vizet öntünk rá, és lefedve addig fõzzük, amíg a zöldségek félig megpuhulnak. Ekkor beleszórjuk a felszeletelt gombát, megszórjuk pirospaprikával, csipetnyi õrölt köménnyel, megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a leve el nem fõ. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, felöntjük vízzel. Ha a burgonya megfõtt, tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!