2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ananászos csirkemell

Hozzávalók: egy ananász (konzerv), négy csirkemell, fõzõtejszín, vöröshagyma, só, bors, húsleves.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Kockázzuk fel a hagymát, pirítsuk meg olajon! A csirkemellet is kockázzuk fel, dobjuk a hagyma mellé. A megpirult csirkére öntsünk 1 deciliter húslevest (vagy oldjunk fel egy húsleveskockát egy deci vízben), illetve adagoljuk hozzá a tejszínt. Rakjuk bele az ananászt, fûszerezzük, majd habarjuk be (lisztbõl, egy deci húslevesbõl és egy kis tejszínbõl készítsük).

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!