Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A babapiskótát lereszeljük. A tojást habosra verjük, majd összekeverjük a megolvasztott, de már nem meleg vajjal. Hozzáadjuk a sherry brandyt, a sót és a meggydzsemet. Alaposan összekeverjük, ezután beletesszük a darált piskótát, a sütõport, és 1,5 dl tejet. Tovább keverjük, és ha már egynemû, 15 percre félretesszük pihenni. Formázható, de nem nagyon kemény masszának kell lennie. Ha túl kemény, még kevés tejet keverünk bele. Nedves kézzel diónyi gombócokat gömbölyítünk belõle, és a 180 fokra forrósított olajba kis részletekben (mert sülés közben nagyra nõ) beletesszük. A megsült gombócokat kiszedjük az olajból, lecsöpögtetjük, majd itatóspapírra vagy papírtörülközõre tesszük, leitatjuk, és vaníliamártással vagy borsodóval tálaljuk. Hidegen is jó. Egyszerû és olcsó édesség.