Hozzávalók: málna 500 g, joghurt 400 ml, ásványvíz 400 ml, gyümölcslé 200 ml, zabpehely 30g, ízlés szerint méz, szegfûszeg, fahéj, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megmosott málna 2/3 részét összeturmixoljuk a joghurttal, gyümölcslével, zabpehellyel, mézzel és a fûszerekkel. Ezután a hígításként hozzáadott ásványvízzel is összekeverjük, majd hûtõszekrényben hûtjük. A maradék málnaszemeket tálalás elõtt adjuk hozzá.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!