2024.03.19. - József, Bánk

Színes zöldségsaláta

Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 10 dkg vörösbab (konzerv), 10 koktélparadicsom, 4 evõkanál fehérborecet, 2 gerezd fokhagyma,4 evõkanál olívaolaj, néhány levél fejes-, jég- és madársaláta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A salátaleveleket tépd apróra, a paradicsomokat vágd félbe, a megtisztított lilahagymát kis darabokra. A babról öntsd le a levét.

Az ecetet enyhén sózd és borsozd meg, add hozzá az összezúzott fokhagymát és habverõvel keverd hozzá az olívaolajat. Öntsd a salátára és tedd a hûtõszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek. Magában vagy friss kenyérrel kínáld.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!