2024.04.25. - Márk

Spenótos krumplik

Hozzávalók: 80 dkg egyforma nagyságú, közepes újburgonya, 30 dkg mozzarella, 30 dkg spenót, fél pohár natúr joghurt, só, bors, 3 gerezd fokhagyma, a rántáshoz.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Vágd félbe az alaposan megtisztított burgonyákat. A spenótot a saját levében párold meg (ha szükséges, pici vizet adj hozzá), majd keverd bele az összezúzott fokhagymát és a joghurtot. Ízesítsd sóval, borssal, majd töltsd meg vele a burgonyát, a tetejére szórj reszelt mozarellát.

Elõmelegített sütõben, közepes hõmérsékleten (150 fok) süsd ropogós pirosra. Natúr csirke- vagy pulykamellel, esetleg grillezett lazaccal tökéletes koleszterinszegény fogás.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!