Hozzávalók: 4 szelet karaj, 10 dkg reszelt sajt / Trapista vagy Óvári /, ízlés szerint só, õrölt bors, 1 kávéskanál édesnemes paprika, kevés olaj a hús elõ sütéséhez, 3-4 vékony szelet margarin / fagyos /.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hús szeleteket gyengén kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a felforrósított olajon mindkét oldalukat átsütjük. A húst egy tûzálló tálba egymás mellé fektetjük, megszórjuk a reszelt sajttal és a pirospaprikával, majd egyenletesen rátesszük a vékony szelet margarinokat.
Elõmelegített forró sütõben kb 10 percig sütjük, amíg a sajt megolvad és enyhén barna színt kap.Burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!