2024.03.29. - Auguszta

Mákos – áfonyás keksz

Hozzávalók: 5 deka darált mák, 25 deka liszt,15 deka vaj, 8 deka cukor, 8 deka aszalt vörös-áfonya, 1 citrom leve és reszelt héja, 1 kisebb tojás.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat gyorsan összegyúrjuk, rudat formázunk belõle, folpackba csomagoljuk és hûtõben pihentetjük minimum 1 órán át. ha teljesen megdermedt, éles késsel szeleteket vágunk és tepsire helyezzük. Elõmelegítjük a sütõt, és kb 13 perc alatt megsütjük, (közben folyamatosan figyeljük, nehogy megégjen).

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!