Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A bort, a tejszínt és a lemosott, lerázott, apróra vágott kaprot 2 percig fõzöm. Hozzáadom a garnélákat és felforralom. A mártást mártásporral kötöm meg, sóval és cukorral pikánssá ízesítem. Egy serpenyõben felhevítem a vajat, megpirítom benne a paradicsomot, sóval, cukorral ízesítem. Összekeverem a fõtt rizst, a sajtot és a paradicsom felét, majd négy gömböt formálok belõle.
A rizsgombócokat elõmelegített tálra rakom, körbeöntöm a garnálamártással és a maradék paradicsomokkal díszítem. Nagyon finom hozzá a tejszínes, zöldfûszeres öntettel leöntött fejes saláta.
Jó étvágyat!