Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A szójagombócokhoz a granulátumot (ne áztassuk) összekeverjük a teljesen megfõtt rizzsel, a tojással, a sóval, a borssal, a pirospaprikával, a hagyma és fokhagyma-krémmel, majd állni hagyjuk. (Ha túl darabosnak tûnik, kevés vizet önthetünk hozzá.) Kb. másfél liter vízben az ízesítõkkel együtt fõzni kezdjük a megtisztított, szeletelt zöldségeket és a rózsáira szedett karfiolt. Amikor félig megfõtt (kb. 10-15 perc) vizes kézzel apró gombócokat formálunk a szójamasszából és a fövõ levesbe tesszük, majd 10-15 percig hagyjuk fõni. A tejfölt a liszttel és kevés vízzel simára keverjük, majd a levesbe öntjük.