Hozzávalók: 125 g Feta, pirítósszeletek, vaj, vagy margarin, Frissen õrölt bors, olivabogyó, fogpiszkáló.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pirítósból 3-4 cm-es koronkokat szúrok ki és a felsõ felüket vékonyan megkenem vajjal. A Feta sajtból 2x2 cm-es kockákat vágok. A sorrrend: Pirítóskorong, vaj, Fetakocka, olajbogyó. A kész falatkákat megszórom frissen õrölt borssal.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!