2024.03.29. - Auguszta

Waldorf saláta

Hozzávalók: 10 dkg dió, zeller, sárgarépa, citromlé, 1 vöröshagyma, 300 g joghurt, 150 g majonéz, 2 savanykás alma, 2 ek. citromlé, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A diót késsel durvára aprítjuk. A vékony csíkokra gyalult, citromlével megöntözött sárgarépát és zellert alaposan lecsöpögtetjük. Az apróra kockázott vöröshagymát a joghurttal és a majonézzel összekeverjük. Tetszés szerint ízesítjük. A durvára reszelt almát a citromlével azonnal megöntözzük (hogy ne barnuljon meg). Az elõkészített hozzávalókat a majonézes öntettel összekeverjük, majd megfûszerezzük és tálba vagy tányérba halmozzuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!