Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megsózott, fûszerezett pulykamellekre nyílást vágunk, és megtöltjük a következõ töltelékkel. A megdarált (vagy apróra vágott) sonkát, a megtisztított apróra vágott és olajon megpirított hagymát és 2 db fõtt tojást amit villával összetörünk, egy nyers tojással összekeverünk. Megborsozzuk, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott piros parikát és a zöldfûszereket, tormát, és ha szükséges akkor kevés szárnyas fûszerrel ízesitjük. Lezárjuk a nyilást, és a szeleteket lisztben, tojásban, zsemlemorzsában kipanírozzuk, és bõ zsíradékban kisütjük.Hasábburgonyával, burgony golyókkal, vagy pürével tálaljuk. Friss joghurtos salátával együtt kináljuk.
Tipp: Ha picit lazának érezzük a tölteléket akkor keverjünk bele egy kevés zsemlemorzsát. Finomabb lesz a bundázásunk ha kevés tört mandulát, vagy mogyorót keverünk a morzsához.