2024.04.19. - Emma

Húsvéti kenyér 2

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 1 cs. szárított élesztõ, 1,5 dl víz, 1 dl étolaj, kb. 1cs. tökmag kimagozva, 1 kk. kakukkfû, 2 tojás, 1/2 kk. só, 15 dkg reszelt sajt;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A vizet meglangyosítjuk, beleszórjuk az élesztõport, majd elekeverjük a többi hozzávalót is, fél óráig langyos helyen állni hagyjuk, majd sütõpapírral kibélelünk egy formát (lehet püspökkenyér, õzgerinc vagy bármilyen), belesímítjuk a tésztát és elõmelegített (180 fokos) sütõben megsütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!