Hozzávalók:2 db fõtt tojás, 1 csomag újhagyma, 1 csomag retek, 1 -1 db. vagy fej friss saláta és húsvét napján hogy nem dolgozzunk olyan sokat 1 üveg joghurtos saláta öntet (azonban készíthetjük 1 pohár joghurt, 1 csomag zöldfûszer és pár csepp Stevia kivonat, esetleg cukor hozzáadásával a dresszingünket);
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítés:
A reggeli tálalásból megmaradt tojásokat, újhagymát, retket összevágjuk, rátépkedjük a maradék vagy a friss salátát, és joghurtos dresszinget ráöntve összekeverjük. Adagonként vagy tálba téve tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!