Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hússzeleteket egyenként bedörzsöljük (leheletnyi) sóval, borssal és vékonyan bekenjük mustárral. Egy jókora tûzálló tálat vagy tepsit kibélelünk alufóliával és az aljára vékonyra szelt szalonnát, terítünk. Erre fektetjük a hússzeleteket, és sonkát. Vékonyan megkenjük tormával, és az egészet befedjük a karikára vágott hagymával és a megtisztított nyers, karikára vágott burgonyával. Megszórjuk sóval, borssal, és kevés õrölt rozmaringgal. Majd gondosan betakarjuk vékony szalonnaszeletekkel és a fóliát ráhajtva a sütõben, a hús minõségétõl függõen, 175°C fokon egy és másfél órán átsütjük. ( a felvételen látható bordákat 1 óra alatt sütöttük készre)Tálaláskor csak szétnyitjuk a fóliát, a tetejére pár szál rozmaringlevelet rakunk. Tepsiben vagy a tûzálló tálban is asztalra adhatjuk.