Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
2 ek. olvasztott margarinnal kikenjük a bárány alakú sütõformát, majd meghintjük a búzadarával. A sütõt 175°C fokra felmelegítjük. A cukrot krémesre keverjük a megmaradt puha margarinnal, majd beledolgozzuk a tojásokat, rászitáljuk a lisztet, és az egészet összekeverjük. A kevert tésztát a formába töltjük, és a sütõ középsõ részében kb. 25 percig sütjük. Kivesszük és rövid ideig pihentetjük, hogy a gõz eltávozhasson. A sütõformát óvatosan kinyitjuk, és a bárányt egy kés segítségével kiszedjük belõle. Rácsra téve hagyjuk teljesen kihûlni, és porcukorral meghintve tálaljuk.