Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Vagdossuk be a pulykacomb bõrét és tûzdeljük meg a gombával. Készítsünk páclét a borból és a gombakonzerv levébõl. Áztassuk 3 órán át a combokat, idõnként forgassuk meg, majd vegyük ki, csöpögtessük le. Tegyük a combokat egy vajjal jól megkent alufóliára, ízesítsük sóval, borssal, majd csomagoljuk be. Állítsuk a sütõt 6-os fokozatra, és süssük egy órán át. Ha már félig megsült, fordítsuk meg. Egy kis lábasban keverjük össze a páclét a tejszínnel és adjuk hozzá a kukoricalisztet. Lassú tûzön kevergetve sûrûsítsük be kétharmadára, majd sóval, borssal ízesítjük. Tálaljuk alufóliában, s locsoljunk rá a szószból. Köretként adhatunk hozzá vajban párolt gombát és zellerkrémet.