2024.04.19. - Emma

Apricot Cooler

A meghámozott barackot megfõzzük, villával péppé törjük, s shakerben alaposan összerázzuk a többi alkotóval. Szûrés nélkül pohárba töltjük, és szívószállal kínáljuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
4 cl barackpálinka
2 cl citromlé
1 cl cukorszirup
1 sárgabarack

Jó italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!