2024.03.29. - Auguszta

Hamis Brassói

Hozzávalók: 1 kiló burgonya, 15 deka szójalocka, 2 húsleveskocka, fokhagymakrém, 1 nagy fej vöröshagyma, olaj, petrezselyem, bors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A leveskockákat felfõzzük másfél liter vízben és a szójakockákra öntjük. Jó sok fokhagymakrémmel ízesítjük, és mikor kihûlt, egy éjszakára hûtõbe tesszük. A nagyobb kockákra vágott vöröshagymát olajon világosra pirítjuk. Hozzáadjuk a szójakockát, sóval, borssal fûszerezzük, és kislángon puhára pároljuk. A fedõt úgy tegyük rá, hogy a leve fokozatosan elpárologhasson.

Közben a burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk és olajban kisütjük. A ropogós burgonyát és a szójakockát összekeverjük, és finomra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!