Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Kis tálkába üssük a fürjtojást, ügyelve, hogy a tojás héja ne kerüljön bele. Másik edényben a tyúktojást habosra keverjük. Ráöntjük a sört, beleszórjuk a fûszereket és a zúzott fokhagymát, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy sûrû palacsintatésztát kapjunk. Forró olajba mártott kicsi merõkanálba öntsünk egy evõkanálnyi tésztát, tegyük rá a feltört fürjtojást és nagyon óvatosan csúsztassuk bele a 170 fokra felhevített olajba úgy, hogy a tojás lehetõleg a tésztán maradjon. A tészta azonnal körülfogja a tojást! Ezután másik
fürjtojást feltörve, az egész mûveletet megismételjük. Csak addig süssük, amíg világosbarna nem lesz. Lehetõleg kettesével, hármasával süssük, hogy úszhassanak az olajban. A leszûrt, melegen tartott sült tojáshoz sajtos rizst kínáljunk. Munkaigényes, ügyességet kívánó, hosszadalmasan készíthetõ, de különleges étel.