Hozzávalók: friss szardínia, 1 tk tengeri só, 1 gerezd fokhagyma, 3 ek Olivaolaj, 10 dkg édeskömény gumó és levél apróra vágva, 1 borshüvely, 1 ek fehérborecet.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Marinád: Az alkotórészeket mozsárban összetöröm, ha kell több olajat is tehetek hozzá. A halakat alaposan megtisztítom és 30-40 percre beleteszem a marinádba, ahol idõnként megforgatom. A grillrostélyt beolajozom, így nem ragad rá. A halakat egyszer megforgatva grillezem, (a legjobb a gesztenyefa parazsa) majd idõnként megkenem a marináddal.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!