Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A stanglik mindkét végét levágjuk, majd fakanál nyelével úgy fúrjuk ki hosszában a kifliket, hogy kitolhassuk belõle a kifli puha belét. A virslik bõrét lehúzzuk, kevés mustárral bekenjük és "beleszuszakoljuk" a kifli üregébe. Ha nagyon nehezen megy, kissé kitágítjuk a kiflik belsejét. A tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított, zúzott fokhagymát meg a törött borsot, és kevés sóval ízesítjük. Az ízesített tojásba belemártogatjuk a kifliket, és legalább 10 percig hagyjuk állni, hogy a folyadékot beszívják. Addig mártogatjuk, amíg a tojásból csak egy csepp is marad. Ezután 180 fokos hõmérsékletû olajba tesszük a kifliket, egyszerre nem többet négynél, és 2-3 perc alatt szép pirosra megsütjük. Papírtörülközõre rakjuk, hogy az beszívhassa a fölösleges olajat. Azonnal, még melegen tálaljuk. Ne felejtsünk el mellé salátát kínálni! Egyszerûen készíthetõ, jóízû vacsora.