Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A virsliket, miután a bõrüket lehúztuk, három centis darabokra vágjuk. A tojást jó habosra felverjük, megsózzuk és megborsozzuk. A zsemlemorzsát és a reszelt sajtot összekeverjük. A virsli darabokat elõször lisztben megmártjuk, majd a borsos tojásban megforgatjuk, végül a sajtos morzsában meghempergetjük. 180 fokra felhevített olajban 1-2 perc alatt szép aranysárgára megsütjük. Vigyázat! A sajt miatt a bunda hamar megsül, ezért ügyeljünk rá. (A sötétbarnára sült sajt keserû, élvezhetetlen.) Bármilyen köret és saláta illik hozzá, ha melegen tálaljuk. Hidegen is jó: kapros majonézmártást vagy kapros tejfölt kínáljunk hozzá. Egyszerûen és gyorsan elkészíthetõ.