Hozzávalók: 1 kg birkacomb, 2 fej vöröshagyma,kevés vörösbor, pirospaprika, töröttbors, 2 derezd fokhagyma, paradicsom, zöldpaprika és fél deci konyak.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
1 kg birkacombot tisztítsunk meg a hártyáitól és az elkészítés elötti napon áztassuk vörös borba. Bõ zsírban pirítsunk meg 2 fej apróra vágott vöröshagymát és tegyük rá a kockára vágott birkacombot. Fûszerezzük ízlés szerint pirospaprikával, törött borssal. Tehetünk bele 2 gerezd szétnyomott fokhagymát. Öntsük fel annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Lassú tûznél fõzzük puhára.
Ha elkészült, szeleteljünk rá friss paradicsomot, zöldpaprikát és öntsük fel fél deci konyakkal.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!