Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kukoricát leszûrjük. A levét összekeverjük a habosra felvert tojással, a sörrel és a fûszerekkel. Hozzáadjuk a megtisztított, szétzúzott fokhagymát, majd a kukoricalisztet belekeverjük. 10 percnyi várakozás után annyi lisztet adunk bele, hogy a tészta galuska sûrûségû legyen. Beledolgozzuk a kukoricaszemeket és a sütõport is. Evõkanállal adagolva, 180 fokra felhevített olajba szaggatjuk, és gyorsan (5-6 perc) megsütjük. Apránként, egyszerre csak keveset süssünk, mert nagyra nõnek a fánkok. A fölösleges olajat lecsöpögtetjük és le is itatjuk a fánkokról. Melegen is, hidegen is nagyon jó, különösen barna sör mellé illik. Nagyon egyszerûen és gyorsan elkészíthetõ.