Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A banánt meghámozzuk és villával összetörjük. Citromlével meglocsoljuk, és jól összekeverjük. Mély tálban a tojást a tejjel habosra felverjük, majd annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a szokásos palacsintamasszánál kissé surubb legyen. Belekeverjük a porcukrot, a sót és a sütoport, végül beledolgozzuk a citromos banánt, és még 2 evokanál olajat is hozzákeverünk. 15 percig hagyjuk állni. Közben bo olajat forrósítunk.
Teáskanállal kis szabálytalan halmokat engedünk a forró olajba, és közepes lángon, gyorsan megsütjük. A tésztamassza sülés közben nagyra no. A megsült ropogósokról a felesleges olajat leitatjuk, és még forrón, porcukorral meghintve tálaljuk. (Vigyázat! A tésztában lévo cukor miatt hamar sül, nem szabad magára hagyni, nehogy megégjen!)