Hozzávalók: 30 dkg darált keksz, 20 dkg margarin, 5 dkg cukor, 1 csomag gesztenyemassza, 25 dkg áttört tehéntúró, 5 evõkanál rum, 1 evõkanál kakaópor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kekszet elkeverjük 10 dkg margarinnal és a cukorral. A gesztenyemasszát átkeverjük a túróval és a többi alkotórésszel. Vízzel kiöblített tortaformába simítjuk a tésztát, rá a krémet és egy napra hûtõszekrénybe tesszük. Másnap a karimát levesszük, és a lappal csúsztatjuk a tálra. Tetszés szerint díszíthetjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!