2024.04.25. - Márk

Szezámmagos sajtos rudacska

Hozzávalók: 300 gr liszt, 250 gr puha vaj, 6 ek viz, 1 ek ecet, 1 tk só, 8-10 dkg reszelt sajt;
Tetejére: 1 tojás, szezámmag;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ekészítése:

A hozzávalókat jól összegyúrod, fóliába csomizva 1 éjjelre a hütõbe rakod. Másnap ha kivetted, kicsit hagyjuk hogy kiengedjen, vékonyra kinyújtod, felvert tojással megkened, szezámmaggal megszórod és rudakra vágod. Tepsibe sütõpapir és 180 C-ra elõmelegített sütõbe világos-aranybarnára sütöd.

Lezárt dobozban sokáig eláll.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!