2024.04.16. - Csongor

Nyúlpecsenye

Hozzávalók: 1 nyúl gerince és combjai, 10 dkg füstölt szalonna, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 2 dl tejföl, 1 citrom leve és a héja reszelve, só, zsír;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A megsózott húst tûzdelje meg a szalonnával. Öntse le forró zsírral és locsolja meg a citromlével, hintse meg reszelt citromhéjjal, szórja meg zsemlemorzsával, majd öntse rá a tejfölt. A húst saját levével locsolgatva párolja puhára, majd süsse pirosra a sütõben.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!