Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A körtéket megmossuk, félbevágjuk, magházukat eltávolítjuk. A narancsokat megpucoljuk. Mindkettõt felkarikázzuk. A laskagombát megmossuk, szirmaira szedjük. A tejszínt elkeverjük kevés õrölt gyömbérrel, sóval, reszelt szerecsendióval, a reszelt sajt egy részével. Kivajazott, tûzálló edénybe alulra lasagnelapot terítünk, rátesszük a narancsot, gombát. Megint lasagnelap kerül rá. Erre körtét és gombát halmozunk. A rétegelést így folytatjuk, míg az anyagok tartanak. Ráöntjük a maradék ízesített tejszínt, meghintjük a visszatartott reszelt sajttal, majd forró sütõben aranysárgára sütjük.