2024.04.20. - Tivadar

Pizza quattro stagioni

Hozzávalók: 10 dkg mozzarella, 40 dkg paradicsom konzerv, 1 ek articsóka, 1 ek gomba (friss), 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg tonhal (olajos), 5-6 ek extra szûz olíva olaj, 1-2 csipet só, 1-2 csipet bors (õrölt), 80 dkg pizza tészta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A pizza tésztát nyújtsuk ki, majd tegyük az elõzõen kiolajozott tepsibe. Tegyük rá az elõzõen kimagozott, lecsurgatott és sóval, borssal, olajjal ízesített paradicsomot.

A pizzára a feltéteket négy részre felosztva tegyük fel. Az egyik részre a mozzarellát, a másikra az articsókát, a harmadikra a gombát a negyedikre pedig a felszeletelt fokhagymával elkevert tonhalat tegyük. Süssük 250°C –ra elõmelegített sütõben kb. 18-20 percig.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!