Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az üvegtésztát áztassuk be kb 10 percig forró vízbe, majd szûrjük le, és jól csepegtessük le. A csirkemellet mossuk meg, és töröljük szárazra. A húst metéljük csíkokra, sózzuk, borsozzuk és forgassuk meg a keményítõben. Az újhagymát tisztítsuk meg és szeleteljük fel vékonyra. A szójacsírát mossuk, és csepegtessük le. A gombát tisztítsuk meg, öblítsük le és vágjuk négyfelé. Forrósítsunk fel olajat és süssük a csirkehúst aranybarnára, majd szedjük ki és tegyük félre. Tegyük az edénybe a gombát és az újhagymát, pirítsuk meg és vegyük ki ezeket is. Most a tésztát tegyük az edénybe és pirítsuk 20 másodpercig. Adjuk hozzá a szójacsírát, és további 20 másodpercig pirítsuk. Ezután a csirkemellet, az újhagymát és a gombát melegítsük fel. Végezetül ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval és szójaszósszal.