2024.04.25. - Márk

Almás áfonyalekvár

Hozzávalók: fél kg áfonya, 60 dkg alma, 1 rúd kikapart vanilia, 1 kg zselécukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az áfonyát kiválogatom, mosom és szitán lecsepegtetem. Az almát meghámozom, a magházát eltávolítom és apró darabokra vágom. A gyümölcsöket a vaniliavelõvel és a zselécukorral elkeverem és állandóan kevergetve 4 percig fõzöm. Forrón üvegekbe töltöm és azonnal lezárom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!