2024.03.19. - József, Bánk

Római Bólé

A pezsgõ kivételével a hozzávalókat a bólésedénybe öntjük, jól összekeverjük, lehütjük. Tálalás után a pezsgõt hozzáöntjük és megegyszer megkeverjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
1 doboz ananászkonzerv,
10-10 citrom és lime szelet,
1 evõkanál cukorszirup,
10-10 cl. citrom és narancslé,
1 l ananászlé,
1 üveg fehér rum,
10 cl. õszibaracklikõr,
1 üveg pezsgõ

Jó italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!