2024.04.25. - Márk

Rakott tészta

Hozzávalók: 1 zacskó milánói makaróni tészta, 1/4 kg darálthús, 1 kis szál lecsókolbász vagy parasztkolbász 1 nagy doboz tejföl A tetejére sajt, az ízesítéshez só, vegeta, pirospaprika, olaj;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A zacskó milánói tésztát megfõzzük. A darálthúst megpirítjuk a kolbásszal és paprikát hozzáadva pörköltesen fõzzük max 10 percig. A tészta egy részét a hõálló edény aljára tesszük, fölé ezt a darálthúsos masszát, azután megint tészta és akkro rá a tejfölt (a tejfölt kikeverhetjük 2 evõkanál lisszttel is, hogy sûrûbb legyen). A tetejére bõ sajtot reszelünk és betesszük az elõmelegített sütõbe és kb 25 percig sütjük amíg banrás nem lesz a sajt a tetején. Miután kihûlt felvágjuk és tálaljuk Rendkívül laktató étel és nagyon finom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!