2024.04.26. - Ervin

Bolognai spagetti

Hozzávalók: fél kg spagetti vagy orsó tészta, 25 dkg darált marhahús, sûrített paradicsom (kis konzerv), 1 hagyma, 1 sárgarépa, 1 zellerszár, só, bors, babérlevél, kapor, bazsalikom, szurokfû, fahéj, olaj, reszelt sajt;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

Olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, tegyük hozzá a feldarabolt sárgarépát, a karikázott zellerszárat, aztán a húst, majd a paradicsomot, fûszerezzük, és fõzzük kis lángon kb 1/2 órát.

A tésztát fõzzük meg, ha megfõtt, tálaljuk a tésztát, rá a mártást, és szórjuk meg reszelt sajttal.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!