2024.03.19. - József, Bánk

Anci túróscsuszája

Hozzávalók: 70 dkg száraztészta, fél kg tehéntúró, 1 pohár tejföl, 20 dkg füstöltszalonna, mokkáskanál só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A szalonnát apró kockára vágjuk, kisütjük, a zsírjából kiszedjük. A sós vízben kifõzött, leszûrt tésztát összekeverjük a szalonna zsírjával, majd a tehéntúróval. A kisütött szalonnát és a tejfölt tállaláskor adjuk hozzá.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!