2024.03.29. - Auguszta

Almával töltött csirke vagy kacsa

Hozzávalók: 1 csirke vagy pecsenyekacsa, 3 alma, 2 fej vöröshagyma, só, bors, majoránna, zsír vagy olaj;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

A kacsa vagy csirke máját elkaparjuk és egy kevés olajban vagy zsírban, az összevágott hagymával együtt megpároljuk. Ha kihûlt, összekeverjük a hámozott, kis kockákra vágott almával, megsózzuk, borsozzuk. A szárnyas hasüregét sóval és majoránnával fûszerezzük, beletöltjük az almás tölteléket, hústûvel összefogjuk, tûzálló tálba tesszük, egy kevés vizet öntünk alá, és idõnként locsolgatva puhára sütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!