1 kg hal, 20 dkg sonka, 1 teáskanál mustár, ételízesítõ, só, õrölt bors, õrölt paprika, 1 db tojás, 1 dl kefir, 20 dkg uborka, étolaj;
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sonkát felszeleteljük. Az uborkát megpucoljuk és hosszában felszeleteljük. A halat megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük. Sóval és ételízesítõvel beszórjuk. Egy tûzálló edényt margarinnal kikenünk és belefektetjük az uborkát, kissé megsózzuk. Erre fektetjük a halszeleteket és rákenjük a mustárt. Erre rakjuk a sonkaszeleteket, melyeket kissé megszórunk õrölt borssal. Meglocsoljuk étolajjal. A kefirt összekeverjük a tojással és sóval, majd a sonkára locsoljuk. Elõmelegített sütõben készre sütjük.